Workshops

De workshops van de Sprookjesjuf zijn als losse les of als lespakket af te nemen. Leuk voor na schoolse activiteit, vakantieprogramma's op de BSO of in het buurthuis, kinderfeestjes of bijvoorbeeld de kinderhoek van een festival.
Staat jouw favoriete thema, sprookje of prentenboek er niet bij neem dan contact met me op, samen komen we er wel uit en zorgen we ervoor dat jouw feestje, workshops of festival helemaal word zoals jij dat wilt.


Sprookjes

Leeftijd: Onderbouw/middenbouw
In deze sprookjesachtige workshop word je iedere les meegenomen een bekend of minder bekend sprookje in. Nadat het sprookje verteld is gaan we knutselen, koken, zingen, dansen, yoga'en of (toneel) spelen. Dus stap op je bezem of je vliegende tapijt, pak je toverspiegel en doe mee!!!


Prentenboeken pret

Leeftijd: Peuters/onderbouw
Ga je mee op avontuur door prentenboekenland? Durf jij te dansen met krokodillen, op zoek te gaan naar vader zeepaard, zeemonsters te verslaan met Woeste Willem of schatten te zoeken met de Piratenprinses? Zet je ooglapje op, voel nog even of je spierballen groot genoeg zijn en duik in deze wondere water wereld.


Mythen en Sagen

Leeftijd: middenbouw/bovenbouw
In deze stoere workshop leer je meer over Mythen en Sagen. Want wat is nu het verschil tussen een Mythen en een Sagen? Moet je helemaal naar Griekenland of de Romeinen voor deze verhalen? Of kent Nederland ook mythische verhalen? En hoe zit het nu met die weerwolven? Dat en meer kom je tijden deze workshop te weten.